Herr/Seniorkommittén

Blekinge Golfförbund avser genomföra Blekingeserien även i år. Leråkra GK avser att deltaga i H 40, H 60, H 70 och H 75.

Varje lag ansvarar själv för anmälan och deltagande av respektive serie. Herrtouren +55 startar 8 maj i Sbg GK.

För mera information om regler och kostnad, läs på Blekinge GF`s hemsida.

Herrar +55, sommartävling startar som brukligt är, kl:08.00 efter första städdagen 8/4, och gör ett uppehåll under sommaren. Vid sista tävlingsdagen inför sommaren 27/6, planerar vi en ”heldagsgolf” med grillning. Det bli en extra 12-hål-omgång runt 14.00-tiden. De ur herrsektionen som önskar deltaga anmäler sig på anmälningslista som finns på klubben. Efter sommar uppehållet så startar vi 8/8 med höstgolfen. Avslutning med en tvådagarsresa till annan golfbana sker på hösten 19-20 sept. Återkommer med plats och tid. Ansvariga för resan är Martin Johannesson och Bo Thorsson. Herrar under +55: Önskar förslag för någon gemensam aktivitet.

Påminner alla om den trevliga söndagsgolfen. Återkommer om senare om ”Gränsfejden mot Ronneby GK. Övriga tävlingar enligt Tävlingskommitten.

Stöttning och hjälp kommer att behövas under säsongen av Herrkommitten vid några tävlingar, sandbunkrar och som golfvärdar.

Gränsfejden spelas på Ronneby GK 18/5. Senaste incheckning kl: 08:00. Anmälan på ”Gitten”.

Det blev förlust i Ronneby trotts bra spel. Returmatch i höst. Återkommer om datum.

Bemanningen inom Herrkommitten: Lars Gardell ordf. Lennart Nilsson, Magnus Rådström, Roger Svensson, Ingemar Persson, Jens Jönsson och Ulf Svensson.

Vi önskar alla en trevlig golfsäsong.

Lars Gardell.

LarsG