Partners & Marknadsföring

Leråkra Golfklubb är en förening som har målsättningen att erbjuda alla besökare en stark social samvaro i kombination med kravbefriad friskvård på en anläggning som är väl lämpar sig för alla golfare oavsett hur långt man kommit i sitt golfkunnande. Vi har en bred verksamhet för alla åldrar och ett stort engagemang, inte minst bland våra ”gubbar” o ”gummor” som regelbundet träffas under hela året för enklare tävlingsverksamhet och trevligt umgänge.

Vi erbjuder våra partners en rad olika marknadsförnings- och personalaktiviteter t.ex.

Tävlingssponsring (GULD)
En egen golftävling! – en unik möjlighet att visa upp ditt företag.

Exponering på anläggningen (SILVER & BRONS)
-Sponsra ett hål eller välj marknadsföring på anläggningen – profilerar ditt företag.
-Silver-nivån för golfspelande företagare & anställda
-Brons-nivå för golfintresserad företagare & anställda

Kund, medarbetare och friskvårds GOLF
Vi arrangerar allt från ”prova på” till utbildningar samt företagsunika kund & medarbetartävlingar!

Juniorsponsring
Vår juniorverksamhet är viktigt för både oss och våra partners – stötta den!

Ett stort tack till våra samarbetspartner och väl mött på golfbanan i sommar.

För mer info kontakta:
Mats Svensson, Sponsoransvaring Leråkra GK