Medlem

För att bli medlem behöver du bara fylla i blanketten som du hittar här och skicka tillbaka den till oss per post eller mejl.

Post: Leråkra Byväg 7 A, 372 97 Ronneby
Mejl: info@lerakragolf.se

Kolla in vår webbshop. Innehåller golfkläder av hög kvalité, de allra flesta med klubbloggan. Du beställer via länken nedan och avhämtar sedan varan hos vår sponsor Mersport i Ronneby. Observera att dessa artiklar kommer ej att finnas i vår ordinarie shop på klubben. Tyvärr finns inte möjlighet att prova plaggen innan men är du tveksam på storleken så skriv in i kommentarsfältet:    “Prova innan brodyr” .

 

Webbshopen hittar du här.

Autogiro

Leråkra GK erbjuder autogiro för delbetalning av din årsavgift. Autogiro är en uppdelning av årsfakturan vilket innebär att man inte kan vara medlem enskilda månader.

Vid anslutning till Autogiro förbinder sig betalaren att fullgöra betalning till dess hela årsavgiften, för respektive kalenderår är tillfullo betald. Förbindelsen gäller också för andra personer som betalaren betalar för. Utträden skall enligt klubbens stadgar göras senast 31/12, för att vara gällande nästkommande år.

Blankett för autogiro finns här

*)  Familjemedlemskap gäller för 2 seniorer och samtliga barn till och med 18 års ålder som är boende på samma adress. 

 **). Familjemedlemskap gäller för 1 senior och samtliga barn till och med 18 års ålder som är boende på samma adress.  

***) För boende minst 10 mil från Leråkra GK. Greenfee tillkommer.

För medlem:

Dagshyra: 275 kr.
Med läkarintyg: 200 kr.

Årsabonnemang 3000 kr. 2500 med läkarintyg. Att användas max 4 ggr/vecka.

Mellan 375 kr – 450 kr beroende på skåp.

Garageplats för egen golfbil/ moped 750 kr.

Greenfee på samtliga blekingebanor 2024, sk blekingegreenfee, är 30% rabatt på aktuell greenfee men minst 400 kr. (respektive klubb kan ha vissa tidsbegränsningar)

På Emmaboda GK ges 30% rabatt på greenfee.

Våra sponsorer erbjuder följande rabatter:

XL Bygg: 10%

Ronneby Bruk: 10%

Golf har nu äntligen blivit godkänd som friskvård! Leråkra GK erbjuder följande för de som vill utnyttja sitt *Friskvårdsbidrag:

– Du som medlem kan söka friskvårdsbidrag för delbetalning av årsavgiften hos din arbetsgivare. Prata med vårt kansli så hjälper de till!

– Du kan även köpa presentkort att använda för aktiviteter som Skatteverket

godkänner t.ex för utbildning, säsongs-bollkort, nybörjarkurs och liknande. Dock ej utrustning.

*Vissa arbetsgivare har särskilda regler kring vad som ingår i friskvårdsbidraget på just deras arbetsplats. Det är därför din arbetsgivare som beslutar om de godkänner golf som friskvårdsförmån.

Medlem | Leråkra Golfklubb